Alex Velea se numără printre artiștii care este extrem de atent atunci când vine vorba de aparițiile sale. Solistul aruncă mii de euro pentru ținute, un lucru pe care îl consideră necesar pentru o persoană publică.

Odată cu celebritatea, și-a schimbat destul de mult stilul vestimentar, iar acum se îmbracă de la cele mai cunoscute branduri. Velea investește mult și în accesorii. În prezent, artistul este ajutat de stiliști să aibă apariții de senzație. La fiecare eveniment partenerul Antoniei poartă haine de brand, care valorează sute sau mii de euro.

Alex Velea dezvăluie prețul plătit pentru hainele exclusiviste: „Îmi luam câteva apartamente cu banii cheltuiți pe haine”

 „Am câteva zeci, cred că sute de perechi de ochelari. Dar îmi doresc să fiu «icon» din punct de vedere muzical, asta cu fashion-ul a venit ca o continuare, adică mi se pare că trebuie să formezi un pachet.

Ca să fii un «Pop Icon», un PopStar, trebuie să le îndeplinești pe toate și să îți meargă bine și cu muzica, să poți să te miști foarte bine pe scenă, să știi să joci puțin «acting», să ți-o arzi bine și cu moda!

Să corespunzi din punct de vedere vestimentar diverselor evenimente la care ești invitat! Am văzut un TikTok și era unul super aranjat, și îl întreabă: «Mamă, ce bine ești îmbrăcat, ești bogat?», «Nu, sunt inconștient!». Cred că mai bine îmi luam câteva apartamente de banii pe care i-am dat pe haine! Glumesc, îmi place să fiu aranjat! Cel mai important e să fii curat și pe interior și pe exterior!”, a declarat Alex Velea pentru cancan.ro

Iubitul Antoniei susține că de când a devenit părinte percepția sa asupra banilor s-a schimbat: „Mai ales acum de când am copii, valoarea banului e altfel pentru mine, conștientizez altfel lucrurile și ei au devenit centrul atenției. Și nu îmi mai vine să îmi iau mie, mai degrabă le-aș lua lor, totodată mă gândesc că nu pot să dau atâția bani pe un adidas, pentru că acum sunt în creștere. E un amalgam de sentimente, nevastă-mea, în schimb, e mână largă. Ne răsfață ori de câte ori are ocazia. Bine, e reciprocă treaba”, a spus Alex Velea, care are doi copii alături de Antonia, pe Dominic și pe Akim.
 
„Nu îmi vine să cred că au crescut atât de mari și parcă timpul a trecut foarte foarte repede. Sper să fiu la modă și când o să fie ei mai mari, pentru că acum sunt în perioada în care tăticul lor este eroul lor. Dar educația pe care încercăm să le-o oferim reflectă tocmai treaba asta, că normalitatea e cea care primează și e important să fim umani!”, a mai completat artistul.
 
Foto Facebook