Considerat unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată la 400 de milioane de euro, potrivit topurilor de specialitate, Gigi Becali ar fi mult mai bogat decât o arată conturile bancare.

Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, și apropiat ani de zile al lui Gigi Becali, a afirmat în cadrul unui interviu că patronul de la FCSB deține foarte multe terenuri și este mai bogat decât Ion Țiriac.

„Ascultați-mă bine că vă zic. Eu sunt unul dintre puţinii oameni care ştiu: Gigi Becali este cel mai bogat om din România la ora actuală, cu mult peste Ion Ţiriac. Are mii de hectare de pământ agricol şi nu numai. Are mii de hectare de pădure. Eu ştiu ce vorbesc. El are atâţia bani încât noi nici nu putem gândi. A vândut terenuri de 100 de milioane de euro. A înțeles capitalismul mai bine decât orice. El a rezistat din punct de vedere financiar, în rest s-au făcut praf echipele”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit celor de la Gazeta Sporturilor.

Cei de la Digi Sport au mers însă mai departe și au afirmat că averea lui Gigi Becali ar fi, potrivit lui Dumitru Dragomir, de peste 2 miliarde de euro!

„Gigi Becali are pământuri de cel puțin un miliard și jumătate acum. Păi nu știe nimeni, nici nu știu dacă am dreptul să spun. Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume, fără să mai muncească el și copiii lui toată viața. Are mii de hectare de pădure! Pe asta n-o știe nimeni! Nici eu nu știu dacă e bine să spun sau nu, că se supără, vă dați seama. Pământul lui Gigi Becali costă acum 300 de euro metrul, sub 250 de euro nu se vinde. În doi-trei ani, se vinde cu 800 de euro. Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani”, a spus Dumitru Dragomir.