Recent, Ilie Năstase a fost dat afară din cartierul deținut de Ion Țiriac. Fostul tenismen a fost evacuat miercuri seară din apartamentul din complexul rezidențial de lux “Stejarii”, pe care îl deține miliardarul Ion Țiriac. 

Fostul nr. 1 mondial locuia cu chirie acolo de aproape doi ani după ce și-a vândut vila din cartierul Primăverii. În vârstă de 76 de ani, „Nasty” s-ar fi mutat cu chirie într-un bloc situat în zona Grădinii Zoologice. 

A reușit să vândă!

Acum, fostul nr. 1 ATP a reușit să-și vândă apartamentul pe care-l avea la Mamaia. Apartamentul a fost scos la vânzare în urmă cu câteva luni, iar, de curând Ilie Năstase a izbutit să găsească un cumpărător. Imobilul aflat în complexul „Caelia” a fost vândut pentru suma de 250.000 de euro.

O altă locuinţă pe care Ilie Năstase a vândut-o în urmă cu mai bine de doi ani și jumătate este și vila din București, amplasată nu departe de sediul televiziunii publice. Acum a fost transformată în reședința unui ambasador. Din câte se pare, prețul de vânzare al imobilului din Capitală a fost de aproape două milioane de euro.

De ce a fost dat afară Ilie Năstase din apartamentul deținut de Ion Țiriac

Ilie Năstase avea o chirie “specială”, aproape simbolică, şi, cu toate astea, acumulase restanţe majore. Oficial, luna aceasta i-a expirat contractul de închiriere pe care îl semnase cu Stejarii, însă reprezentanţii complexului n-au mai agreat prelungirea acestuia, cu toate că locatarul solicitase acest lucru. Motivul: mai multe luni neachitate la chirie de către chiriaşul Nasty.

”A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!”, a declarat Ilie Năstase, pentru prosport.ro. El a refuzat să comenteze decizia reprezentanților, care au hotărât să nu mai prelungească acest contract din pricina datoriilor existente.

Foto Facebook