Simona Halep continuă seria schimbărilor. Recent, tenismena de 31 de ani a vândut imobilul din Primăverii în care a locuit alături de fostul soț, Toni Iuruc. Iar acum s-a mutat într-un apartament de lux din nordul Capitalei, într-un complex rezidențial extrem de scump.

Halep s-a mutat la bloc

Sportiva s-a mutat după divorţ în Rahmaninov Residence, unde un apartament costă între 840.000 și 4.000.000 de euro.

Blocul în care s-a mutat Simona Halep este construit recent, beneficiază de o grădină proprie și parcare subterană. Pe apartamentul cu 3 camere achiziționat sportiva a plătit 1 milion de euro. Blocul a fost ridicat de trei investitori: Gheorghe Stelian, zis Stelu ANRP, Dorin Mateiu, supranumit „regele mezelurilor” din Transilvania, și antrenorul Cosmin Olăroiu.

Vila din Primăverii a fost vândută cu 5 milioane de euro

Locuința aflată pe strada Herăstrău are o suprafață de 398 de metri pătrați și este dotată cu tehnologie de ultimă generație. Proprietatea a fost vândută cu 5 milioane de euro + TVA, potrivit prosport.ro. Simona Halep i-a vândut cea mai luxosul imobil din cartierul Primăverii Irinei Guzu, fondatoarea grupului Duraziv. 

Simona Halep se află în plină suspendare pentru dopaj după un test anti-doping pozitiv realizat în august anul trecut, după primul tur de la US Open, atunci când i s-a descoperit în sânge Roxadustat.

Foto Facebook