Daniela Crudu are noroc atunci când vine vorba de bani. Fosta asistentă tv și-a vândut rapid apartamentul cu două camere din Drumul Taberei, iar acum se mută la casă nouă.

Pe imobil Cruduța a primit fix suma cerută: 99.000 €. Graviduța se pregătește să se mute în noua casă în ianuarie 2023. Daniela Crudu își face vilă la periferie, în comuna Roșu.

Proprietatea, care se află lângă pădure, are patru camere, trei băi și un living spațios.

„Apartamentul l-am vândut în două zile după ce l-am pus pe Instagram, probabil că a contat faptul că sunt cunoscută. Să știi că am avut multe cereri și l-am vândut în două zile. Este cineva din cartier, un vecin și-a dorit să fie lângă părinți, așa că l-am vândut.

La suma pe care am pus-o. Acum vreau să mă mut la casă. Îmi fac o casă în comuna Roșu, este vizavi de pădure, aer curat, mă trezesc de dimineața… Are patru camere, living jos, 3 camere sus și 3 băi. În ianuarie o să fie gata. Nu-mi mai iau nimic din apartament, televizorul e spart, o să-mi iau salteaua că este nouă și hainele, în rest nu-mi mai iau nimic. Mama este cea mai încântată și vrea să vină să stea cu mine, însă acum nu este cazul că sunt la început și nu am acum nevoie, dar când o să-mi crească burtica și o să mă mișc mai greu, o să am nevoie de ea”, a declarat Daniela Crudu potrivit spynews.ro.

Cine e iubitul Danielei Crudu

Daniela Crudu e însărcinată în trei luni, iar anul următor va deveni mamă pentru prima oară. De un an, bruneta trăiește o poveste de iubire cu un bărbat care nu face parte din lumea mondenă

„El este cu treaba lui, nu îl interesează pe el, este discret și asta e cel mai bine. (…) E un băiat simplu, adică nu vrea să pară altceva, e natural și mă iubește. Nu e golan, e cuminte, e sincer. Cu asta m-a cucerit, cu naturalețea lui și cu faptul că e un om bun și mai rar un om bun cu adevărat. Are sufletul bun. Chiar ne potrivim și ne iubim, asta este cel mai important”

Foto FACEBOOK