O persoană foarte discretă când vine vorba despre viața privată, Iancu Sterp pare că și-a găsit în sfârșit o iubită care să fie pe placul lui.

Fratele lui Culiță Sterp nu s-a afișat aproape niciodată la brațul unei femei, însă din vara acestui an Iancu a început să posteze pe rețelele de socializare fotografii în care apare alături de o tânără, Denisa, care ar fi iubita lui, dacă ne luăm după descrierea din dreptul imaginilor.

Prima poză pe care Iancu Sterp a postat-o pe Instagram alături de Denisa a fost pe 14 august. „La mulți ani pentru cea mai specială fată din viața mea”, a scris acesta în dreptul fotografiei. Apoi, pe 1 septembrie, fratele lui Culiță Sterp a revenit cu o nouă imagine alături de iubită. „Nu contează unde te afli, ci pe cine ai lângă tine”, asta a scris el pe celebra rețea de socializare. Iar la începutul lunii octombrie, Iancu Sterp a revenit cu o nouă fotografie.

Pentru a-și arăta iubirea în mediul online, și Denisa a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare în brațele lui Iancu Sterp, iar cea mai recentă astfel de imagine a apărut zilele trecute pe contul ei.

În dreptul uneia dintre fotografiile în care apare cu Iancu Sterp, Denisa a avut și un mesaj din suflet: „Te iubesc”!

Vezi și: