Îndrăgita artistă de muzică populară Elena Merișoreanu se declară o norocoasă. Primește o pensie consistentă de la stat, la care se adaugă venituri din concerte și evenimente private.

Pe lângă pensia artistei în vârstă de 75 de ani se mai adaugă și cea a soțului, care variază între 13.000 și 18.000 de lei.

Soțul Elenei Merișoreanu, Viorel Croitoru, este fost colonel, originar din Vâlcea. Acesta a deținut, în trecut, și funcția de șef al Poliției Capitalei.

„În fiecare an se mai mărește. Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem”

Cântăreața susține că în fiecare an pensia i se mărește și nu se plânge de banii pe care îi încasează lunar. Pe lângă această sumă, Elena Merișoreanu mai are și alte surse de venit, ea susținând multe spectacole prin țară și chiar și în străinătate.

„Eu am pe cartea de muncă la Rapsodia Română aproape 37 de ani, la 16 ani am fost angajată, cu decizie Guvernamentală. În fiecare an se mai mărește. Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem, când alții trăiesc din 1.500-2.000 de lei. Pensia mea este de aproape 5.000 de lei”, a spus Elena Merișoreanu potrivit wowbiz.ro.

Celebra cântăreață a dezvăluit că se implică activ în creșterea nepoților: „Pentru ce muncesc? Să le dau și lor, deși celui mare i-am luat apartament pe Calea Victoriei. Are un serviciu la o firmă americană, la Microsoft, așa că își câștigă ei pâinea. Dar tot mai zice: «Mamaie, așa ceva…»”

Foto Facebook