Marea așteptare a luat sfârșit! Eurovision 2022 începe pe 10 mai cu prima semifinală. Reprezentantul României va intra în a doua semifinală, pe 12 mai. Iar marea finală va avea loc pe 14 mai. Cea de-a 66-a ediția a Eurovisionului se va desfășura în Italia. Interpreții din continentul european se vor întâlni în orașul Torino.

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022

Llamame, melodia care reprezintă România în cel mai mare concurs muzical al lumii, i-a cucerit deja pe italieni. Specialiștii se așteaptă ca România să fie anul acesta în finală.

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022 este încrezător în forțele proprii: "Totul merge foarte bine, am adus câteva schimbări pentru montaj. Eu cred că este foarte bine. Mă relaxez cumva și aduc din ce în ce mai mult pe scenă, pot să fiu din ce în ce mai autentic și o să fie extraordinar."

WRS a lucrat ca dansator pentru artiști celebri precum Inna, Antonia sau Carla’s Dreams și a făcut parte din echipa de balet a PRO TV la emisiuni precum Vocea României și Românii au talent. În ianuarie 2020, a semnat cu Global Records și a început proiectul muzica electropop cu numele de scenă WRS. Cântărețul a debutat în ianuarie 2020 cu piesa „Why”.

Reprezentanții Ucrainei, în top

Casele de pariuri au anunțat cine va câștiga concursul. Cum era de așteptat, reprezentanții Ucrainei sunt în fruntea clasamentului. Casele de pariuri estimează că trupa ucraineană Orchestra Kalush va câștiga Eurovisionul (48%).  Potrivit datelor oferite, formația ucraineană este în fruntea clasamentului. Artiștii vor urca pe scenă din Torino și vor reprezenta țara cu piesa „Stefania”.

Locul al doilea, potrivit caselor de pariuri, ar putea lua Italia (11%).Pe locul trei în clasament a fost cântărețul britanic Sam Ryder (10). Acesta va cânta piesa „Space Man”.

Foto Facebook