Naționala Germaniei nu a stat prea mult la Campionatul Mondial de Fotbal din 2022, părăsin competiția din Qatar încă din faza grupelor.

După ce a pierdut cu Japonia (1-2) și a făcut egal cu Spania (1-1), Germania a reușit să câștige cu 4-2 împotriva celor din Costa Rica, însă victoria nu i-a ajutat să termine pe unul dintre primele două locuri. Naționala lui Hansi Flick a încheiat grupa pe locul al treilea și a plecat acasă!

Jurnaliștii de la Bild au notat atât în timpul turneului din Qatar, cât și înaintea acestuia, că problemele din naționala Germaniei sunt cauzate chiar de către antrenor! Mai exact, el a divizat vestiarul și s-au creat adevărate războaie între jucători: tabăra celor tineri împotriva taberei celor experimentați și tabăra Bayern Munchen împotriva taberei Borussia Dortmund!

Însă, după încheierea Campionatului Mondial de Fotbal din 2022, sursa citată a mai găsit o cauză a eșecului naționalei: în cantonamentul Germaniei din Qatar au avut voie, cu acordul lui Hansi Flick, și nevestele jucătorilor! Iar acest lucru nu s-a încheiat tocmai bine, deoarece femeile au vrut să se relaxeze, iar în acest fel le-au dat programul peste cap și fotbaliștilor.

„În hotelul echipei a domnit o atmosferă de concediu. Fetele au pus stăpânire pe piscină și pe saună, foarte preocupate să-și facă selfie-uri. Iar fotbaliștii, în loc să reintre în programul echipei, au rămas mai mult timp cu copiii, la joacă”, au scris cei de la Bild.