Un eveniment de-a dreptul șocant a avut loc recent într-o sală de judecată din SUA și a devenit rapid viral în mediul online: în doar câteva zile a adunat aproape 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube!

Potrivit presei de peste hotare, Willie Clay Fields, tatăl în vârstă de 58 de ani al unui tânăr ucis în anul 2019, s-a năpustit asupra criminalului fiului său. Pe filmare se poate auzi cum bărbatul strigă „O să te rup cu bătaia, băiete!” în timp ce îl lovește cu pumnii pe Lindy Lamont Jones, care avea mâinile încătușate.

Agenții prezenți în încăpere i-au despărțit pe cei doi și i-au condus apoi afară din sala de judecată. Iar acum Willie Clay Fields este acuzat de sfidarea instanței și agresiune de gradul trei.

„Niciun tată nu ar trebui să-și îngroape fiul nevinovat. Domnul Fields nu este un criminal. Este o victimă a violenței fără sens care se întâmplă prea des în comunitățile noastre. Nu mă aștept ca toată lumea să poată înțelege cum este să stai acolo și să retrăiești momentul în care afli că fiul tău a fost ucis fără niciun motiv”, a spus Justin Bumberg, avocatul lui Willie Clay Fields.