Valeria Kruk, unul dintre cele mai cunoscute modele din Ucraina, a reușit să se facă remarcată de-a lungul timpului nu doar datorită felului în care arată sau a relațiilor pe care le-a avut, ci și pentru declarațiile pe care le-a făcut.

Cu aproape 300.000 de urmăritori pe Instagram și fostă iubită a lui Artem Milevski, care a jucat în Liga 1 pentru Concordia Chiajna, profită din plin de felul în care arată, dar îi și ajută pe cei din jur ori de câte ori are ocazia: Valeria Kruk a alergat în ultimii ani în mai multe maratoane, iar banii obținuți i-a donat pentru copiii necăjiți. Mai mult decât atât, ea a realizat și un calendar sexy, iar sumele pe care le-a primit în schimbul acestuia au fost de asemenea donate.

Recent, ucraineanca a ajuns din nou în atenția presei după ce a făcut o declarație legată de viața de cuplu și de numărul partidelor de sex pe care ar trebui să le facă doi parteneri.

„Fiecare organism e diferit, la fel sexul. E bine să existe un echilibru între ceea ce vrea bărbatul și ceea ce dorește femeia. Dacă o persoană are nevoie să facă sex o dată pe săptămână, iar cealaltă de cinci ori, atunci apar problemele. O astfel de legătură are puține șanse de reușită. Depinde cât de mult sex vrei să faci”, a spus Valeria Kruk.