Ajuns la 32 de ani, Alexandre Pato a fost văzut ca o mare speranță a fotbalului brazilian, însă a ajuns să joace în MLS, campionatul din Statele Unite.

Chiar dacă a fost legitimate și la echipe precum AC Milan și Chelsea, cariera lui Pato a luat-o la vale începând cu anul 2013. Iar de atunci nu a mai reușit deloc să facă față la un nivel ridicat.

Recent, fotbalistul brazilian le-a acordat un interviu celor de la The Players Tribune, cărora le-a vorbit despre începutul carierei lui. Printre altele, Alexandre Pato și-a amintit cum l-a dus tatăl lui să dea probe la Sport Club Internacional, echipa braziliană din Porto Alegre.

„Am dat probe la Internacional și ne-am cazat la un hotel de sex. Nu aveam prea mulți bani pe vremea aia. Am mers nouă ore cu mașina, de acasă până la stadionul lor, Beira-Rio. Ajungem acolo și tata realizează că nu avem bani să ne cazăm la un hotel normal. Și ce face? Ne cazează la un hotel de sex! Mi-a spus că e singura locație în care ne permitem să stăm. Habar nu aveam ce înseamnă, eram prea tânăr ca să înțeleg. Camera noastră avea un pat mic, atât. Hotelul era în fața Beira-Rio, iar oamenii făceau sex în timp ce se uitau la stadionul lui Internacional. Încă râd cu tata când ne amintim”, a spus Alexandre Pato.