Clipe de coșmar pentru un fotbalist român! Jucătorul a fost ținta ultrașilor care l-au urmărit cu mașinile și l-au blocat în trafic.
 
Claudiu Micovschi, un fotbalist român în vârstă de 23 de ani, jucător la Avellino, a fost blocat, dezbrăcat și atacat de fanii echipei în timp ce se îndrepta spre casă.
 
 
Urmărire ca în filme

Fotbalistul român a fost ținta ultrașilor italieni după ce Avellino, echipa sa, a pierdut meciul din play-off-ul Serie B. Huliganii l-au urmărit pe Micovschi în trafic și l-au blocat cu mașinile, dezbrăcându-l de tricou și reproșându-i evoluția mai puțin bună din acest sezon.

Trei mașini ale ultrașilor lui Avellino au înconjurat mașina lui Claudiu Micovski
 
Presa din Italia a publicat o înregistrare surprinsă de camerele de supraveghere, în care se poate vedea cum 3 mașini ale ultrașilor lui Avellino au blocat pe stradă mașina lui Micovschi. Românul a fost atacat de 4 persoane, 3 bărbați și o femeie, care l-au înconjurat pe acesta și i-au luat tricoul echipei: „Nu ești demn de tricoul nostru!”
 
Ultrașii le-au cerut socoteală jucătorilor încă de la stadion, însă poliția a păstrat ordinea și disciplina, iar fotbaliștii au reușit în cele din urmă să plece spre casă. La finalul meciului pierdut de echipa din Avellino, la poarta stadionului au avut loc altercații între ultrași și jucători, dar prezența masivă a poliției a făcut posibil să se evite agresiunile.
 
Micovschi a căzut victimă ultrașilor alături de un coechipier, deși nu a jucat niciun minut și a fost doar pe banca de rezerve. 
 

În urma incidentului, polițiștii italieni au deschis o anchetă și au reușit să-i identifice pe cei trei bărbați. Ei au fost arestați la domiciliu până la finalizarea procesului. Sunt acuzați de tâlhărie, violență și amenințări.

În aceeași noapte, în alt loc, un alt jucător de la Avellino a fost urmărit, inclusiv de una dintre cele două mașini folosite în agresiunea împotriva fotbalistului român.
 
Claudiu Micovschi a semnat în vara anului 2021 cu „US Avellino 1912”, formaţie din Serie C, un contract valabil trei sezoane. Micovschi a avut diverse oferte atât din Serie B, cât şi din Serie C. Atacantul a preferat, însă să se întoarcă la Avellino, unde a mai fost în perioada 2019-2020.

Foto Facebook