Născută la București în anul 1989, cu doar câteva luni înaintea revoluției din România, Antonia a devenit cu timpul nu doar una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră, ci și una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Partenera lui Alex Velea este conștientă de felul în care arată, iar postările ei din ultimul timp de pe rețelele de socializare demonstrează cu vârf și îndesat acest lucru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Spre exemplu, în ultimele zile din luna martie, Antonia a postat pe Instagram mai multe imagini incendiare, la care fanii ei nu au rămas deloc indiferenți, mai ales pentru că i se vedeau mai multe tatuaje care de obicei sunt ascunde, dar și cercelul pe care îl are într-o zonă intimă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

„De ce nu-ți faci OnlyFans? Acolo nu îți mai sunt decupate pozele... Plus că o să faci sute de mii de dolari pe lună”, „Iar o să apară la știri că i se vede Antoniei pierce-ul din sân”, „Dar numai așa faci poze? Arată și tu mai mult” și „Așa stai mereu? Dezbrăcată în casă... Ce o fi de vecinii ăia” au fost doar câteva dintre sutele de comentarii primite de artistă.