Bia Khalifa și Fulgy de la Clejani au avut o relație în acest an, însă după doar câteva săptămâni, cei doi s-au despărțit și a început un adevărat scandal mediatic.

Vedeta OnlyFans l-a acuzat pe fostul ei iubit că i-a furat banii și că ea a plătit de fiecare dată când au ieșit în oraș sau au mers în vacanță, în timp ce fiul Clejanilor nu a reacționat în niciun fel, pentru început.

Doar că, după ce a aflat că Bia Khalifa l-a acuzat că a sechestrat-o, Fulgy a înregistrat un mesaj pe care l-a postat apoi pe rețelele de socializare.

„N-o mai vreau... Se enervează, se supără, vorbește prost. La două zile pune story-uri, vorbește mai prost. Mai trece o zi, vorbește mai prost. După care trece pe știri și vorbește prost public de mine. Înt-run final ajunge la televizor și vorbește prost de mine. Și într-un final la poliție, că am sechestrat-o, că am răpit-o, că am amenințat-o... Un om care a mâncat la masă cu mine... inventează doar pentru cifre, calcă pe cadavre, minte... nu e om”, a spus, printre altele, Fulgy de la Clejani pe internet.