Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie. De asemenea, el va trebui să achite și daune de cel puțin 10.000 de lei tânărului care l-a reclamat.

Fulgy al Clejanilor, condamnat după ce a jefuit un jurnalist

Fulgy a fost condamnat la doi cu suspendare pentru jefuirea unui jurnalist, în luna iulie a anului trecut. Fiul Clejanilor este nevoit să achite și daune materiale, plus cheltuieli de judecată. 

Fiul Clejanilor trebuie să plătească 10.000 de lei, iar la cea mai mică abatere de la lege, poate ajunge în spatele gratiilor. De asemenea, el este nevoit să anunțe autorităților orice schimbare de domiciliu, sau deplasare care depășește durata de cinci zile. 

 ”Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. ”, se arată în decizia instanței.

”Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale.

În temeiul art. 274 alin. (1) C. proc. pen., obligă inculpatul la plata sumei de 4.500 de lei-cheltuieli judiciare către stat, din care 3.000 de lei ocazionate de efectuarea urmăririi penale stabilite prin rechizitoriu”, se mai arată în sentința magistraților de la Judecătoria sectorului 3 București.

Muncă în folosul comunității

Băiatul Clejanilor va fi nevoit să execute 60 de zile de muncă în folosul comunității și să respecte strict măsurile de supraveghere.

„Pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. (…)

Impune inculpatului obligaţia de a se supune măsurilor de control, tratament sau îngrijire medicală. În temeiul art. 93 alin.( 3) din Codul penal, impune inculpatului obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector 3 sau la Arhiepiscopia Municipiului Bucureşti. (…) Instanţa menţine măsura de siguranţă a obligării provizorii la tratament medical dispusă faţă de inculpat”, se mai arată în minuta instanței.

Foto Facebook