George Simon, liderul partidului AUR, a anunțat că se însoară cu Iulia Burcea. Deputatul AUR a anunţat că nunta va fi pe data de 27 august în satul Oveselu din Vâlcea.
 
Invită la nuntă întreaga Românie
 
Liderul AUR, George Simion, i-a invitat pe toţi românii să-i fie alături
 
"Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară! Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți. Invit toți românii. Am o singură problemă: stau prost cu dansul. În rest le rezolvăm pe toate, dacă ne ajută Dumnezeu”, a scris George Simion pe rețelele de socializare.


Meniul de nuntă și artiștii
 
George Simion a dezvăluit care va fi meniul la nuntă și care sunt artiștii ce vor întreține atmosfera.
 
„Ne descurcăm cu masa și dansul, e un câmp foarte mare acolo, în județul Vâlcea. Ne descurcăm. Nu o să fie cu stat la masă fiindcă o să fim mulți, probabil. O să fie mai românește, o serbare câmpenească, cu hore, cu sârbe, cum ne place nouă. Mi-au scris foarte mulți, sper să fie un motiv de bucurie și pentru miri, nași, nuntași.
 
O să avem proțap, mici, vin de Drăgășani.Mulți artiști au acceptat să cânte. Spre exemplu, Carmen Șerban, Theo Rose, Ionel Tudorache, Taraful de la Vărbilău”, a dezvăluit șeful AUR la România tv.

„Invitații trebuie să se prezinte îmbrăcați cât mai relaxat. Fără costume, fără tocuri. Doar cu cămașă tradițională, aceasta e singura noastră rugăminte”.
 
Ce pretenții are George Simion privind darul de nuntă

„Mi-au scris mulți români. Mi-a scris și un polițist că nu poate să vină că cei care nu iau mită sunt mai amărâți. Și i-am spus să vină, că nu e nicio problemă, cea mai mare bucurie pentru mine e să vină, nu să îmi dea vreun dar. Îmi doresc doar să vină toată lumea în cămașă populară. Cel mai mare dar e ca toată lumea să vină, să fie alături de mine și viitoarea mea soție”.
 
Cine e iubita lui George Simion
 
Iulia Burcea, logodnica lui George Simion, este absolventă a Facultății de Drept. De asemenea, a absolvit și o formă de master în administrarea afacerilor la Universitatea București. Iulia locuiește în București și ocupă o funcție de controlor financiar la o multinațională din Franţa, specializată în tehnologie pentru securizarea tranzacțiilor electronice.
 
 „Măcar viața personală să o am personală. O veți cunoaște pe viitoarea mea soție chiar în ziua nunții. Pot să vă spun doar că sunt foarte, foarte, foarte îndrăgostit”, a mai spus politicianul.

Foto Facebook