A campat timp de o săptămână lângă baza de antrenament a celor de la AS Roma pentru a sta de vorbă cu Jose Mourinho.

Un fan înfocat al tehnicianului Jose Mourinho a stat o săptămână în fața centrului de pregătire a clubului AS Roma, cu un mesaj de “La mulţi ani” pentru antrenor.

A dorit să-l felicite personal pe idolul său

Marco a făcut deplasarea de la Palermo la Roma pentru a-i ura La mulţi ani tehnicianului. Se declară fanul portughezului de când acesta a ajuns la Chelsea după ce a câştigat Liga Campionilor cu Porto.

Mourinho a împlinit 59 de ani

Jose Mourinho a împlinit 59 de ani pe 26 ianuarie. Marco a stat timp de o săptămână la intrarea în baza de pregătire a AS Roma, cu un mesaj pentru Mourinho pe un banner pus pe maşina sa.

Antrenorul l-a invitat la masă

Gestul său nu a fost trecut cu vederea de antrenorul „giallorossi”, iar fanul și-a văzut visul cu ochii.

Admiratorul înfocat a fost invitat în bază şi a fost surprins că acolo îl aştepta chiar Jose Mourinho. Bărbatul a ajuns la restaurantul din bază şi a fost invitat la masă cu Mourinho şi cu staful acestuia. Fanul a avut şansa de a discuta cu idolul său, a-l îmbrăţişa şi a primi un autograf de la acesta.

„Sunt aici de o săptămână. Am venit special pentru ziua lui. Sunt un fan al lui Mourinho de când a preluat-o pe Chelsea după ce a câștigat Liga Campionilor cu Porto. Nu mi-aș fi imaginat niciodată să stau la masă cu el și să vorbim. A fost un sentiment greu de exprimat în cuvinte. Uimitor!" a declarat Marco, pentru site-ul celor de la AS Roma.

Jose Mourinho are un sezon plin de obstacole la AS Roma, iar stagiunea următoare ar putea reprezenta o provocare și mai mare. Tehnicianul lusitan ar putea să nu se mai bazeze în sezonul viitor pe unul dintre cei mai buni jucători.

Nicolo Zaniolo ar putea pleca de la AS Roma

Situația financiară a celor de la AS Roma nu este tocmai una excepțională, iar șefii  iau în calcul vânzarea unor fotbaliști în vară pentru a balansa situația financiară. În acest sens, Nicolo Zaniolo, unul dintre cei mai buni și talentați fotbaliști ai echipei, ar putea să plece în vara următoare.

Foto shutterstock.com