Fost căpitan al lui Dinamo, Giani Kiriță s-a reprofilat și a intrat în cușca MMA, acolo unde s-a luptat cu Andi Constantin, fost campion la culturism.

Lupta dintre cei doi a durat mai puțin decât se așteptau fanii, după ce în runda a doua Giani Kiriță a reușit să-l facă K.O. pe Andi Constantin.

„Vă mulțumesc că ați fost alături de mine, vreau să mulțumesc echipei mele, antrenorului Ionuț «Pitbull» Atodiresei, partenerilor mei de sparring. Este o muncă de două luni de zile, cu două antrenamente foarte grele. Credeți-mă că e foarte, foarte epuizant. Invit toți băieții care dau la sac să vină să se antreneze profesionist, cu antrenor, să vadă cât e de greu. Sacul nu dă înapoi. Credeți-mă că e foarte, foarte epuizant. Vreau să-i mulțumesc și adversarului meu, de asta am vrut unul tânăr, în formă, să dovedesc că eu, câine adevărat, îl mănânc de viu”, a spus Giani Kiriță, imediat după ce s-a terminat lupta.

Invitat a doua zi la PRO ARENA, Giani Kiriță a afirmat că rămâne la nivelul amator, dar că așteaptă să fie provocat de alte persoane: „Am dominat meciul de la un capăt la altul. Mă bucur că a venit la bătaie în a doua repriză. Atunci când vii la bătaie cu un câine turbat, îți iei somn. Era deja în lumea viselor. I-am mai dat două după, dar a venit arbitrul. Doare, iei lovituri. În timpul meciului nu le simți, fiindcă e adrenalina foarte mare, dar seara și a doua zi le simți pe toate. Deocamdată vreau să savurez victoria, împreună cu antrenorii, familia, prietenii. Nu spun dacă voi mai lupta, e bine că a ieșit așa. Un meci de fotbal nu are niciun fel de legătură cu asta, adrenalina este la cote monstruoase. Sunt la nivel de amatori, nu emit pretenții pentru mai mult. Rămân la nivelul ăsta. Acum aștept provocări, mingea e în terenul lor”.