După ce Dinamo București a retrogradat în Liga a 2-a pentru prima dată în istorie, Giani Kiriță a lansat un atac dur la adresa jucătorilor, iar Steliano Filip a fost cel luat la rost în primul rând.

Deranjat de acuzațiile făcute de Giani Kiriță, Steliano Filip i-a răspuns, afirmând că fostul jucător al lui Dinamo București l-a amenințat cu bătaia. După ce a auzit declarațiile actualului fotbalist, Giani Kiriță a reacționat, potrivit celor de la Gazeta Sporturilor.

„Acest băiat eu cred că suferă de retard rău de tot, mă refer la retard fotbalistic. Uitați-vă la el și o să vedeți ce a putut să facă pe teren în acest campionat. E posibil să-i fi trimis și un mesaj pe Instagram, aici poate că are dreptate, dar ce smardoială visează el? Păi, el e în stare să se pună cu mine? Oricum, după tot ce a spus acum, îl sfătuiesc să mă evite prin oraș. Nu-i doresc să mai dea ochii cu mine. Niciodată! A făcut o grămadă de nenorociri la Dinamo, iar eu văd că tot mai are tupeul să apară și să vorbească. Cu el în echipă și cu alții ca el, Dinamo a ajuns în B, asta este cel mai dureros”, a spus Giani Kiriță.