De câteva luni, Anamaria Prodan se află într-un scandal continuu cu soțul ei, iar declarațiile celor doi sunt contradictorii și implică mai multe personaje cunoscute.

La un moment dat, Anamaria Prodan a adus în discuție și momentul în care soțul ei a ajuns la FCSB, afirmând că dacă nu era ea, acesta nu ar fi fost acceptat de Gigi Becali la clubul din Berceni.

În ciuda afirmațiilor făcute de Anamaria Prodan, patronul de la FCSB a dezvăluit că ea nu a avut nicio implicare în numirea antrenorului la clubul patronat de el și, mai mult decât atât, că relațiile dintre ei s-au rupt acum.

„Anamaria știe fotbal și are o charismă și o simpatie ale ei. Știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar după aceea strică. Eu o simpatizam. Ce, călca vreodată vreo femeie la mine la palat? Doar ea venea. Râdeam cu ea, glumeam. Bine, a spus după aia că eu mă uitam la ea, că spuneam «Ce frumoasă e, ce fizic are». Nu mă interesa pe mine... Putea să fie fie Brigitte Bardot. Am simpatizat-o, nu am iubit-o.  Eu iubesc doar femeile care sunt cu Hristos, care sunt călugărițe. Nu iubești orice femeie. Iubesc o femeie cu care mă împărtășesc. Nu o iubeam pe Ana, o simpatizam. Dar ea a stricat tot. De ce? Dacă nu strica, era bine”, a spus Gigi Becali la PRO X.