Gigi Becali a vorbit, pe lângă fotbal, și despre conflictul militar din Ucraina. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că nu îi este frică de război şi nici nu crede că Vladimir Putin va declanşa vreun atac nuclear.

Omul de afaceri a explicat de ce Rusia a început războiul şi s-a arătat convins că Vladimir Putin, dacă vrea, poate lua şi Moldova, în doar câteva ore.  Totuși, Becli susține că se teme de preşedintele Rusiei și de aceea este mai rezervat în declarații.

„Mie nu mi-e frică. Nimeni nu va da nucleara, la palat am buncăr placat cu plumb”

"Mie nu mi-e frică de război, pentru că nu mă iau nici după Zelenski, nici după Putin. Eu mă iau doar după Hristos, care spune că războaie vor fi, dar nu va fi sfârşitul.  

Nimeni nu va da nucleara, că de nucleară ne temem. De ce să ne fie frică de război, când ruşii n-au reuşit să doboare un oraş, Kiev-ul? Cum să doboare Europa, care e apărată de NATO?  

Pe mine nu mă interesează pastilele cu iod, pentru că nu o să fie bombă nucleară. Oricine dă nucleară moare şi el. Eu de Putin nu vorbesc prea mult, că mi-e frică. Eu ştiu aşa, orice bătaie e pe bani. Războiul ăsta e pentru bani, eu aşa cred, pentru bogăţiile Ucrainei".  

Omul de afaceri este de părere că atacul Rusiei împotriva Ucrainei va aduce beneficii pentru România. 

"Războiul ăsta e un fleac, pentru ucraineni e mai grav. Noi câştigăm de pe urma acestui război. Moldova nu e a noastră, Putin, dacă vrea, o ia în două ore. Nu-l mai puneţi în poză, că mi-e frică de el. Eu o iau la fugă, dacă m-aş întâlni cu el. La palat, am un buncăr placat cu plumb", a declarat Gigi Becali într-o intervenție telefonică la România TV.