În ultimele zile ale lunii ianuarie și în primele zile ale lunii februarie, Victor Pițurcă și fiul său, Alexandru, au mers de mai multe ori la sediul Direcției Naționale Anticorpuție (DNA), fiind acuzați de dare de mită.

În cadrul acestui dosar, Victor Pițurcă a și fost reținut pentru 24 de ore, după care atât el, cât și Alex Pițurcă au fost plasați sub control judiciar.

Gigi Becali, fost prieten cu Victor Pițurcă, a comentat în stilul caracteristic ceea ce a pățit fostul selecționer al României.

„Sunt sigur că Victor Pițurcă n-are nicio implicare. Nu cred că va avea probleme. A zis că n-are nicio legătură cu dosarul ăsta, s-a văzut sinceritatea lui. A împrumutat firma, pur și simplu. Eu nu vorbesc cu el, pentru că nu mai suntem prieteni. Care e problema că a avut cătușe? Nu am avut și eu și le-am ridicat? Care e problema? Alex Pițurcă? Depinde de ce e în stenograme. Dacă a făcut o simplă afacere, n-are ce să pățească. Dacă a făcut combinații, da. Nu cred că Alexandru a spus că măștile erau neconforme și că a dat șpagă ca să le primească Ministerul. Acum sunt alți judecători, tineri, nu mai sunt ca cei din trecut. Ăsta e norocul lor, judecătorii nu se mai pretează acum să facă tâmpenii. Azi, judecătorii le dau în cap procurorilor nepregătiți”, a spus Gigi Becali.