Supărat după ce FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid și s-a distanțat de obiectiv, mai exact de câștigarea campionatului, Gigi Becali a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a dezvăluit că vrea să se retragă din fotbal.

Chiar dacă multă lume a spus că nu crede declarațiile făcute de Gigi Becali, deoarece el a mai spus și în trecut că renunță la FCSB și dispare din spațiul public, iată că Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere că latifundiarul din Pipera a vorbit serios.

Mai mult decât atât, Mitică Dragomir a afirmat că știe și ce planuri are Gigi Becali: nu doar să se retragă din fotbal, ci și să plece din Pipera!

„S-a săturat şi se va retrage. Când îşi termină lângă Râmnicu Vâlcea ce a început, se va muta acolo. A băgat o groază de bani. Face acolo o mănăstire, un fel de Athos din România. Bagă bani mulţi. Face şi pentru femei şi pentru bărbaţi. Convingerea mea este că îl presează şi familia să lase golănismele astea din fotbal. S-a săturat şi el. Eu zic că este sătul. Moare, dacă mai trăieşte în tensiunea asta. Fotbalul e greu, ai presiunea familiei, presiunea publicului. Şi când vezi nedreptăţile, mai e şi presiunea ta. Pe care o pui tu pe tine”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit celor de la Fanatik.