S-a lăsat cu scandal la un concert susținut de Grasu XXL. Cântărețul a agresat și înjurat un fan, în fața a sute de oameni, în cadrul Festivalului Nostalgia din București.

Cântărețul de rap Dragoș Nichifor, cunoscut sub numele de scenă Grasu XXL, a ajuns în atenția polițiștilor bucureșteni de la Secția 17, după ce l-a lovit cu o sticlă de plastic cu apă pe un bărbat, la începutul unui concert.  

Momentul a fost filmat de fani și postat pe rețelele de socializare, iar polițiștii s-au autosesizat după ce filmarea a devenit virală.

@sir.alex47

Guie Mrasu

♬ sunet original - C A M A R A D 4 7

Într-un clip publicat pe TikTok se poate vedea cum un tânăr aflat la festivalul Nostalgia i-a reproșat lui Grasu XXL, în timpul reprezentației live a acestuia, că promovează jocurile de noroc: "Ooo, fotoliu pentru casă. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu".

Înainte să intervină cei care asigurau paza, Grasu XXL s-a apropiat de el și l-a stropit cu apă dintr-o sticlă. Artistul a început să-l înjure pe tânăr de la microfon și i-a îndemnat pe cei prezență să îl urmeze.

„Du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici”

"Doamne, proști sunt pe lumea asta. Jesus, ești prea prost, du-te acasă. Nu mai mânca droguri, du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici, prostule care ești”, a reacționat Grasu XXL, care l-a înjurat repetat pe tânăr.

Reacția Poliției Capitalei

Polițiștii fac cercetări după ce în spațiul public au apărut imagini de la un concert desfășurat în București în timpul căruia unul dintre cântăreți a intrat în conflict cu un spectator. Polițiștii anunță că au văzut imaginile și s-au sesizat din oficiu. În acest caz, se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice,

„Având în vedere apariția unor imagini video pe rețelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi amenințat un bărbat, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au anunțat polițiștii.

Foto Facebook