Incredibil de greu s-o mai recunoști! Pugilista Miriam Gutierrez (38 ani) a fost desfigurată după ultimul meci. În duelul cu Amanda Serrano (33 ani), aceasta a încasat nu mai puţin de 237 de lovituri!

Fața pugilistei Miriam Gutierrez este de nerecunoscut, după ce spanioloaica a încasat 236 de lovituri de la Amanda Serrano, din Puerto Rico, sportivă care a și câștigat confruntarea din weekend.

Serrano a dominat lupta și a câștigat bătălia după o decizie unanimă a arbitrilor. Numai în prima rundă Gutierrez i-a aplicat adversarei 37 de pumni, 236 în total! În ciuda avalanșei de lovituri, Miriam Gutierrez a rezistat toate cele 10 runde.

Victorie pentru Amanda Serrano: 99-91, 99-90 și 100-90.

La final, cele două s-au fotografiat împreună, iar Miriam Gutierrez este de nerecunoscut.

”Vreau să-i mulțumesc partenerei mele de dans Miriam Gutierrez. N-a venit să se predea. Nu contează cine este în fața mea, eu nu mă joc! Tocmai mi-a spus că a cântărit 72,5 kilograme. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am antrenat cu fata mea Nisa Rodriguez, care are 74,8 kg. Dumnezeu este mare, sunt binecuvântată!”, a scris Amanda Serrano, pe contul său de Twitter.

”Nu este o înfrângere tristă sau usturătoare, e una demnă. A fost război de la început până la final. A fost o onoare. Este o luptătoare dură, a spus că este într-o formă mai bună decât atunci când s-a luptat cu Katie Taylor”, a mai adăugat Amanda Serrano.

Foto Instagram