Vești bune! Antrenorul echipei Glasgow Rangers, Michael Beale, a anunțat că Ianis Hagi ar putea reveni pe teren la începutul lunii februarie a anului 2023.

Ianis Hagi s-a accidentat în ziua de 21 ianuarie 2022, când a suferit o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Ianis Hagi se află în faza finală a recuperării după accidentarea suferită la începutul anului. Fotbalistul lui Rangers este așteptat să revină pe gazon.

”Hagi va juca un rol important în echipa noastră când va reveni în formă după accidentare. Noi avem mare încredere în el. Ianis efectuează acum antrenamente uşoare, trebuie să fim foarte atenţi cu el pentru că a stat un an în afara gazonului. Mă bucur mult să îl văd revenind pe teren, dar nu trebuie să grăbim această revenire. Eu cred că Hagi va fi disponibil pentru a reintra în echipă undeva înspre sfârşitul lunii ianuarie şi începutul lunii februarie, anul viitor”, a declarat Michael Beale.

Recent, Ianis Hagi (24 de ani) a semnat un nou contract cu Rangers, valabil până în anul 2026. Chiar dacă a absentat în ultimul an, scoțienii au dorit să-i demonstreze fotbalistului român că au mare încredere în el în continuare, așa că i-au oferit prelungirea înțelegerii.

Ce spune despre recuperare

„Sunt bine. Sunt în faza finală chiar acum. Lucrurile sunt chiar pe cale să se întâmple. Iau zi după zi, deoarece este foarte greu să nu mă gândesc la destinația finală.

Au trecut aproape 11 luni de la operația mea și am avut răbdare până acum. Trebuie să am răbdare în fiecare zi și să ascult de kinetoterapeutul meu și sper să revin cât mai curând”, a declarat Ianis Hagi, potrivit rangersview.co.uk.

Foto FACEBOOK