Ianis Hagi (23 de ani) încă se reface după operația suferită la ligamentele genunchiului în finalul lunii ianuarie. El se află în plin proces de recuperare la FC Rangers, după accidentarea suferită la începutul anului, în meciul contra celor de la Stirling, câștigat de Rangers cu scorul de 4-0.

„Sperăm să se refacă foarte repede. E încrezător. Ianis are o calitate foarte bună. Dacă îi zici să facă o dată ceva, el face de două ori. Nu trebuie să-l împingi. E foarte focusat și își iubește meseria. A înțeles că trebuie să muncească și mă bucur că îi merge bine. A ajuns la un nivel european bun. Reprezintă România așa cum trebuie, din toate punctele de vedere. Atât pe teren, cât și în afara lui”, a spus tatăl său, Gică Hagi.

În prezent, fiul lui Gică Hagi se consolează, deocamdată, cu realizări în afara terenului. Mijlocașul lui Rangers a semnat un super contract și va primi 100.000 de euro.

Ianis Hagi, contract de 100.000 de euro

Jucătorul lui Rangers a semnat un nou contract important de publicitate, iar acesta este valabil timp de doi ani. Mijlocașul român face parte din campania „Sportul ne aduce împreună”, iar din publicitate se va alege cu o sumă importantă de bani.

Ianis Hagi va încasa 50.000 de euro pe an de la MasterCard, iar în total se va alege cu 100.000 de euro, conform playsport.ro.

„E clar că îmi doresc să revin cât mai repede la echipa națională. Pentru asta muncesc zi de zi. Sper să mă recuperez așa cum trebuie și să ne vedem cât mai repede pe teren, alături de suporteri. Îmi este dor de toată lumea”, a afirmat recent Ianis Hagi.

Contracte de publicitate bănoase

Astfel, se lungeşte lista marilor branduri care îl au sub contract pe fiul lui Gheorghe Hagi. Până să semneze cu Mastercard, Ianis a avut înţelegeri cu Pepsi, Nike, Lay's sau Gillette.  Per total, contractele de publicitate îi aduc lui Ianis 240.000 de euro pe an. La Rangers, Ianis Hagi are un contract prin care încasează 25.000 de euro pe săptămână!

Foto Facebook