Ilie Năstase a avut o viață amoroasă foarte bogată. Tenismenul, cunoscut pentru nonconformismul său și momentele de răzvrătire, a fost însurat de cinci ori, cea mai recentă relație fiind cu Ioana Simion.

Ilie Năstase, 75 de ani, a lămurit legenda celor 2.500 de femei pe care le-a avut de-a lungul vieții sale. Fostul număr 1 mondial, câștigător la US Open și Roland Garros, a dezvăluit dacă prin patul lui ar fi trecut mii de femei.

În acest moment, Ilie Năstase este căsătorit cu Ioana Simion, însă relația lor a fost marcată de mai multe evenimente neplăcută și, inclusiv acum, se află în proces de divorț.

Adevărul despre cuceririle avute până acum

Invitat în cadrul unui podcast, Ilie Năstase a vorbit despre viața sa personală și a spus adevărul despre informația conform căreia, de-a lungul vieații sale, a avut 2 500 de femei.

Ilie Năstase a explicat de unde a pornit acest zvon și cum a ajuns ca în cartea despre viața sa să fie trecut acest număr considerabil.

„Dacă aveam 2.500 de femei, îmi murea racheta! Treaba asta a început la o discuție cu o doamnă, care a scris cartea (n.r.despre viața lui Ilie Năstase), aceeași persoană care a scris cartea despre David Beckham. Și ea voia să știe neapărat partea cealaltă, nu de turnee și ce-am câștigat și mă întreba de domnișoare … Și zic: Habar n-am! Ce să-i fi zis că le scriu…

Și, la un moment dat, după ce băusem și noi un păhărel mai mult, eram la mine acasă la Paris, la țară acolo, să scap de ea îi zic. Și așa s-a scris!”, a explicat fostul tenismen

Câte căsnicii a avut Ilie Năstase 

Ilie Năstase s-a căsătorit cu Dominique Grazia în 1972. Împreună, au avut o fetiță, Natalia, însă cei doi au divorțat zece ani mai târziu.

În 1984, fostul tenismen s-a căsătorit cu Alexandra King, au adoptat doi copii, iar după 14 ani au divorțat.

Ilie Năstase s-a căsătorit în 2004 cu Amalia, alături de care are două fetițe. Amândoi au divorțat în 2010. Fostul sportiv a format ulterior un cuplu cu Brigitte Sfăt.

După despărțirea scandaloasă de femeia de afaceri, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Ioana în 2019, având o cununie civilă discretă.

Foto Facebook