Ilie Năstase, care a împlinit recent 76 de ani, este dezamăgit de primarul Bucureștiului, Nicușor Dan. Fostul mare tenismen este nemulțumit de faptul că Nicușor Dan nu i-a închiriat un teren pentru a-și face un muzeu.

De asemenea, Năstase a mai spus că e deranjat și de faptul că bucureștenii nu au ieșit în stradă pentru a protesta față de faptul că Primăria nu-i oferă un teren.

Primul lider mondial din istoria tenisului a făcut demersuri de patru luni pentru a primi un teren, dar spune că nu a primit un răspuns clar.

Vrea statuie și muzeu în parcul Herăstrău

"Nicușor Dan nu m-a sunat să-mi spună că îmi dă și mie acolo un loc să-mi fac un muzeu, sigur nu m-a sunat el. Nicușor Dan știe numărul meu, i-am dat și proiectul, nici proiectul nu mi l-a dat înapoi. Oamenii ăștia cine se se cred ei? Avem un general acolo unde voiam eu, la intrarea în parcul Herăstrău, îl avem pe generalul de Gaulle, el este foarte român, este 100% român.

Aș fi putut să-i facem și statuie, dar asta este. Acest oraș nu mă merită pe mine. Vorbesc serios, că dacă vedeau cât de mult m-am bătut eu să-mi fac acest muzeu, mi-am făcut și statuie, dacă bucureștenii vedeau, ieșeau toți și comentau, dar niciunul nu a comentat, pentru că sunt toți ca niște lași, ca Nicușor Dan sau cel puțin eu așa cred. Dacă îți dorești ceva, ieși pe stradă și te manifești și spui că domnul acesta a făcut ceva pentru noi și pentru România. Dacă se vrea îl pun și pe Ivan Patzaichin de la Dinamo și pe Nadia, dar pe ei nu-i interesează. Știți că e o româncă, Bianca Andreescu, care a câștigat US Open, iar premierul Canadei i-a făcut o stradă cu numele ei. Și are doar 17 ani. Eu am 76 de ani și nu mi-a făcut nimeni nimic în România. Eu mi-am făcut și statuia, eu îmi fac și muzeul, nu le cer nimic, doar o bucățică și un petec de teren care nici nu este al lor, pe care o să plătesc o chirie, bineînțeles", a spus Năstase la Radio Sport Total FM.

"De patru luni nu-mi dă un răspuns, a spus că îl va întreba pe arhitectul șef. Arhitectul șef spune că nu crede că îl pot obține, pentru că este iarbă acolo. Păi pe iarba aceea eu văd chioșcuri, văd restaurante, văd țigăniile alea pe care le are el acolo. Pe-alea nu le vede, dar un muzeu nu-i făcea și lui plăcere să aibă în Herăstrău?”, a mai spus Nasty.

Foto Facebook