În urmă cu o lună uimea pe toată lumea după ce anunța că se apucă de OnlyFans, iar acum Charlotte, fiica adoptată a lui Ilie Năstase, e din nou în prim-plan, după ce a dezvăluit că tatăl ei a îndemnat-o să se sinucidă.

„Nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă ca eu nu am o viață! Îmi tot zice așa de vreo doi ani. Prima dată mi-a zis asta pe  24 decembrie 2020. Mi-a zis și acum trei luni, așa că am decis să nu mai încerc cu el, dacă tot o ține așa, ca să mă sinucid de fiecare dată, nu face decât să mă rănească! În perioada COVID-ului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?! Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?! Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani. El a zis clar în înregistrare: «Pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău»”, a spus Charlotte.

După ce a auzit declarațiile fiicei lui, Ilie Năstase a vorbit la o televiziune mondenă despre Charlotte, afirmând că a avut grijă ca aceasta să aibă o educație corectă și că a susținut-o întotdeauna financiar.

„Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America înseamnă că minte! M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America… Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România”, a spus Ilie Năstase.