Ilinca Vandici a devenit ținta a numeroase critici, după o serie de declarații controversate. Afirmațiile ei au stârnit un val de reacții în mediul online, mulți internauți aducându-i critici prezentatoarei TV. 

Vandici și-a împărtășit părerile despre ce înseamnă în concepția ei, un ,,bărbat adevărat" și ce presupun de fapt îndatoririle acestuia.

„Doamna este suferindă”

Florin Grozea, fost membru al trupei Hi-Q, a ținut să transmită un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

Ilinca Vandici, îmi pare rău că suferi. Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere. Am crezut că exagerează cei care o critică zilele acestea, așa că am mers la sursă pentru a auzi cu urechile mele și a vedea cu ochii mei. (Deseori în social media se exagerează mult și se scoate din context, așa că vă recomand să căutați mereu sursa)

Nu exagerează nimeni, din păcate, doamna este suferindă și suferința ei se concretizează în cuvinte dintr-o cutumă medievală de care tot încercăm să scăpăm în țara noastră…

Eu merg la supermarket și am schimbat scutece (pe care le-am și spălat cu drag, că foloseam scutece textile la ambii copii). Dar eu nu sunt acel gen de bărbat despre care vorbește Ilinca femeie căreia îi urez să fie fericită, iubită și susținută cu adevărat măcar de acum încolo.

PS: Sunt impresionat și mândru de sutele / miile de comentarii critice din partea femeilor și adolescentelor, de la interviul de pe YouTube cu Damian și Ilinca', a fost mesajul lui Florin Grozea de pe rețeaua socială.

Ilinca Vandici și cum ar trebui să fie un "bărbat șmecher"

"Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa.

Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!’, a spus Ilinca Vandici.

Foto Facebook