Recunoscută de publicul larg datorită postărilor ei din mediul online și a faptului că are cont pe OnlyFans, Bia Khalifa a reușit să ajungă în casele românilor și datorită show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la PRO TV.

Frumoasa vedetă care este total lipsită de inhibiții s-a iubit de-a lungul timpului cu diferite personaje din lumea mondenă, printre care Tudor Sișu și Dani Mocanu, iar acum ea a aruncat bomba: s-a împăcat cu manelistul celebru!

Chiar dacă se despărțiseră cu scandal în urmă cu mai mult timp și au ajuns inclusiv la poliție, iată că acum Bia Khalifa și Dani Mocanu au îngropat securea războiului și formează din nou un cuplu.

„Noi ne-am împăcat de foarte mult timp! Atât eu, cât și Dani ne-am maturizat. Mi-ar plăcea să opresc timpul acum, ne înțelegem atât de bine și ca iubiti, și ca prieteni. Este o buclă temporară care se tot repetă.

De șapte ani, de când mă cunosc cu el, a reușit să mă țină aproape, are niste calitați extraordinare. Noi degeaba încercăm să fim prieteni, nu există așa ceva după iubire, este ori ură, ori indiferență. În cazul nostru este iubire și așa a fost mereu”, a spus Bia Khalifa pentru Spynews.