Bianca Drăgușanu se laudă că a știut întotdeauna cum să-și investească banii. Vedeta se consideră o femeie de afaceri de succes. Ea deține un atelier de croitorie în București.

Într-un interviu acordat pentru unica.ro, vedeta a vorbit despre investițiile făcute, dar și despre sumele încasate. Iubita lui Gani Bădălău se declară chibzuită atunci când vine vorba despre bani. Blondina a dezvăluit în ce a investit un milion de euro. 

Bianca Drăgușanu spune că a investit banii într-o casă în Dubai. Acum vedeta ia în calcul să o vândă pentru a-și lua un imobil mult mai mare.

„Primul milion pe care l-am făcut, ce crezi, l-am și cheltuit! De fapt n-aș putea să zic că l-am cheltuit, l-am investit într-o casă în Dubai, care acum este gata, trebuie să mă duc să o iau în primire și vreau să o vând. Vreau o casă și mai mare, pentru că eu cred că pot. Și sunt o femeie care investește foarte mult în ea.”, a declarat Bianca Drăgușanu.

„Eu mă iubesc foarte mult! Nu am vicii și atunci, eu nu spun că atunci când îmi cumpăr o pereche de pantofi sau zece, e o cheltuială. (…) Practic nu investești bani în pantofi, investești bani în starea ta de bine, cum te simți tu atunci când umbli în acei pantofi”, a mai dezvăluit ea.

Foto Facebook