Ion Țiriac a fost surprins în nenumărate rânduri în compania Simonei Halep, iar acesta chiar a fost unul dintre susținătorii fostului lider WTA la competițiile importante. Acum însă situația s-a schimbat. Proaspăt divorțată de Toni Iuruc și retrasă din sezonul 2022 în circuitul WTA din cauza operației la nas, Simona Halep e lipsită și de sprijinul pe care i-l oferea în mod constant Ion Țiriac.

Ion Țiriac a rupt legăturile cu Simona Halep: ”Nu știu ce face, eu am treburile mele”

Ion Țiriac (83 de ani) a dezvăluit care este natura relației pe care o are cu Simona Halep (30 de ani). Afaceristul a recunoscut că a rupt legăturile cu tenismena în ultima perioadă. Miliardarul spune că nu s-a mai întâlnit cu sportiva de câteva luni bune, dar respectă deciziile pe care tenismena le-a luat în ultima vreme.

Omul de afaceri nu a mai fost implicat în viața Simonei de la venirea lui Patrick Mouratoglou. Francezul a preluat inclusiv activitățile comerciale ale Simonei, în timp ce Țiriac nu mai are legături cu sportiva noastră.

”Nu știu ce face, nu am văzut-o de 3-4 luni. Știu că s-a hotărât să nu mai joace anul ăsta. Nu îmi dau seama dacă e bine sau dacă e rău. Știe, e campioană de Wimbledon, și știe sigur ce trebuie să facă. Eu am treburile mele, sunt mai mult în Africa. Nu sunt cu programul și calendarul la zi cu ce se întâmplă aici”, a spus Ion Țiriac.

Unul din motivele răcirii relaţiei dintre Ion Ţiriac şi Simona Halep este şi faptul că sportiva a renunţat să mai fie impresariată de Virginia Ruzici, o apropiată a miliardarului, care îi era alături de la începtul carierei. Simona Halep este reprezentată acum de Nina Wennerstrom, o suedeză care colaborează cu Patrick Mouratouglu, noul antrenor al fostului lider WTA. De altfel, la sugestia antrenorului francez, Simona Halep a schimbat întreaga echipă, în care nu se mai află acum niciun român.

Halep revine pe teren

Deși a anunțat că nu va mai juca tenis în 2022 din cauza operației la nas, Simona Halep va evolua la competiția de la Dubai numită ”Liga Mondială de Tenis”.

Foto Facebook