Urmărită de peste 40 de milioane de persoane pe Instagram, Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a avut un mesaj pe celebra rețea de socializare pentru Fernando Santos, antrenorul Portugaliei.

Declarația iubitei lui Cristiano Ronaldo a venit la doar câteva minute după ce Portugalia a fost eliminată de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar de către Maroc, scor 1-0.

În partida respectivă, Cristiano Ronaldo a fost rezervă, fiind introdus pe teren de către Fernando Santos în minutul 51.

„Astăzi, prietenul tău a făcut alegerea greșită. Acel prieten despre care vorbești atât de frumos și cu atât de mult respect. Aceeași persoană care, atunci când te-a introdus în teren, a văzut cum jocul se schimbă radical. Dar era prea târziu. Nu poți subestima cel mai bun jucător din lume, care este cea mai puternică armă a ta. Ar trebui să procedezi așa cu cei care nu merită să fie în primul 11. Viața ne dă lecții. Astăzi nu am pierdut, ci am învățat ceva. Te admirăm, Cristiano”, a scris Georgina Rodriguez pe instastory.