Kevin Porter jr., un jucător de baschet în vârstă de doar 23 de ani, care evoluează în NBA la Houston Rockets, este acuzat de iubita lui, Kysre Gondrezick, fostă jucătoare în WNBA (liga americană de baschet pentru femei), că a agresat-o de mai multe ori.

Potrivit presei de peste hotare, tânăra, care este cu trei ani mai în vârstă decât Kevin Porter jr., a suferit diferite leziuni în urma agresiunilor.

Recent, cei de la Marca au notat că Kysre Gondrezick a suferit o fractură la o vertebră de la gât, după ce a fost stangulată de iubitul ei, și s-a ales și cu o tăietură deasupra ochiului drept.

După cum anunță spaniolii, Kevin Porter jr. și-a agresat iubita cel mai recent într-un hotel din Manhattan, iar poliția a intervenit.

Chiar dacă a fost reținut de oamenii legii, jucătorul de baschet a plătit o cauțiune de 75.000 de dolari și este din nou liber. Asta în ciuda faptului că, potrivit raportului făcut de procuror, el și-a bătut iubita până a umplut-o de sânge, iar ea a fugit de el pe holul hotelului!

„Acesta este un caz grav de violență domestică”, a spus Mirah Curzer, procurorul adjunct care s-a ocupat de caz.