Jason Derulo a fost confundat cu superstarul R&B Usher, iar asta l-a enervat la culme! Atât de tare încât a sărit la bătaie chiar în holul hotelului în care era cazat.

Cântărețul american Jason Derulo este acuzat că a fost implicat marți dimineață într-o altercație. Incidentul sa avut loc într-un hotel din Las Vegas. Artistul a fost surprins într-o filmare în timp ce atacă doi bărbați care l-au înjurat și l-au strigat „Usher”.

Înfuriat la culme!

În imaginile video surprinse și obținute de jurnaliștii de la tabloidul american TMZ, artistul în vârstă de 32 de ani atacă doi bărbați după ce aceștia l-au strigat „Hey, Usher! Fuck you!” în holul hotelului ARIA din Las Vegas.

Se poate observa cum Derulo pleacă de lângă bodyguardul său, trântește câteva bannere și se năspustește asupra celor doi bărbați. Derulo pare să îl lovească cu pumnul pe un bărbat înainte de a încerca să-l pună la pământ, mai multe persoane intervenind pentru a despărți bărbații.

Un reprezentant al lui Derulo nu a dorit să ofere comentarii asupra incidentului, însă site-ul TMZ relatează că acesta ar fi fost evacuat din hotel.

Cei doi bărbați nu au depus plângeri ca urmare a incidentului, potrivit poliției din Las Vegas.

Jason Derulo, pe numele său real Jason Joel Desrouleaux, este cântăreț, compozitor și dansator american. Și-a început cariera solo în 2009, iar până în prezent a vândut peste 30 de miliaone de single-uri. A câștigat 11 discuri de platină cu single-urile Wiggle, Talk Dirty, In My Head sau Whatcha Say.

Foto shutterstock.com