Considerată drept una dintre cele mai talentate artiste din generația ei, Theo Rose a reușit să aibă milioane de fani în toată țara, însă ca orice om normal, are și ea idolii ei.

Spre exemplu, Theo Rose a fost plecată recent la Londra, acolo unde a asistat la un concert susținut de Jessie J, pe care românca afirmă că o admiră foarte mult. Atât ea, cât și Anghel Damian, iubitul ei, au fost atât de emoționați și de plăcut surprinși de atmosfera creată de Jessie J, încât au început să plângă, după cum a spus Theo Rose în mediul online.

„V-am zis că am fost la Jessie J la concert. Atâta am înțeles, adică eu cu asta am plecat, ăsta e cel mai important lucru cu care am plecat și pe care mi-am dorit să vi-l spun. Aveți grijă ce idoli vă alegeți, pe cine vă irosiți timpul ăsta petrecut online, că mare parte din el e un timp irosit. Chiar și la mine! Eu stau o grămadă pe dracul ăsta de telefon. Dar, dacă e ceva ce nu o să regret niciodată, e că în copilărie am petrecut săptămâni întregi studiind-o pe Jessie J, căutând absolut orice material cu ea existent online. Am trecut prin toate stările cu ea împreună. Pe lângă faptul că e coincidența asta cu sarcina, am fost mândră de ea, adică mândră rău. N-am auzit așa performanță live, improvizat, adică erau repetate piesele, dar mult din ce făcea ea era pe loc. Atât de spontană, atât de amuzantă, caterincă, sinceră, reală, adevărată. Am bocit în ultimul fel și, dacă nu erau oameni în jurul meu, boceam tare, cu sunet, de la început până la sfârșit. Așa tare m-am bucurat pentru ea. Eu sunt mândră de idolul pe care mi l-am ales, asta zic. Toți ne găsim într-o lume un om pe care să-l iubim, admirăm, pe care să-l urmăm în unele privințe și care să ne inspire. Ea e omul meu și al tuturor oamenilor. I-a scris o piesă copilului ei. Plângeam și eu, și Anghel”, a spus Theo Rose pe rețelele de socializare.