Săptămâna trecută, numele lui Joao Felix a apărut în presa din întreaga lume, însă nu așa cum și-ar fi dorit el, adică datorită vreunei realizări sportive, ci din cauza unui filmuleț în care apare iubita lui, Magui Corceiro.

Partenera portughezului a fost în tribune la meciul Sporting Lisabona - Santa Clara ( scor 4-0), iar la un moment dat, unul dintre fotbaliștii care au marcat, Pedro Porro, a mers la tribune pentru a oferi tricoul său unui spectator. Chiar dacă mulți copii erau în acea zonă, sportivul a ales să facă un gest care s-a viralizat rapid în mediul online: i-a oferit tricoul său de joc lui Magui Corceiro, după care s-a îmbrățișat cu iubita lui Joao Felix!

Așa cum era de așteptat, presa din Portugalia și din Spania a preluat rapid momentul, care a fost filmat, speculând că Magui Corceiro îl înșală pe Joao Felix cu Pedro Porro, care ar fi totodată și bun prieten cu fotbalistul portughez.

„E o rușine ce se spune. Sunt scandalizată”, a fost reacția pe care a avut-o iubita lui Joao Felix. Apoi, și Pedro Porro a negat că ar avea o relație cu Magui Corceiro: „Situația care se petrece de câteva zile este neplăcută. Am o relație specială cu ea și nimeni nu înșală pe nimeni. Imaginea mea nu va fi pătată așa ușor, cu atât mai puțin de lucruri de genul acesta. Sunt liber să fac ce vreau. Încetați să mai distribuiți imagini cu noi trei, pentru că nu asta este realitatea”.