Războiul din Ucraina a atins un nou punct: o echipă de jurnaliști britanici de la Sky News a fost prinsă în ambuscadă și atacată de trupele ruse!

Potrivit presei din străinătate, care a oferit publicului larg și un video care surprinde tot momentul, un reporter a fost rănit, în timp ce un cameraman care a fost lovit de două gloanțe a fost salvat datorită vestei pe care o purta și care l-a protejat de focurile de armă.

„Lumea noastră s-a întors cu susul în jos. Îmi amintesc că mă întrebam dacă moartea mea va fi dureroasă. Eram în plin atac. Gloanțele veneau spre noi în cascadă, din toate părțile, în mașină, volan, scaune, bord, parbriz toate au fost dezintegrate”, a spus reporterul Stuart Ramsay.

Britanicul a dezvăluit că mai întâi a auzit o bubuitură la roata mașinii, astfel că au fost nevoiți să tragă pe dreapta. Iar în momentul în care mașina s-a oprit, rușii au început să tragă fără oprire în ei, chiar dacă Stuart Ramsay și colegii lui strigau că sunt jurnaliști și aveau inclusiv veste pe care scria „Press”.

Evenimentul îngrozitor a avut loc la unul dintre punctele de control de lângă Kiev, în timp ce echipa de jurnaliști se îndrepta către Bucha, acolo unde un convoi rusesc fusese distrus de ucraineni.