Carmen Negoiţă în vârstă de 43 de ani a poza goală pușcă în cadrul unui proiect special. Fosta soţie a milionarului Ionuţ Negoiţă  a transmis un mesaj delicat prin pictorialul său nud realizat de Vali Bărbulescu. Vedeta a decis să pozeze complet goală într-un proiect despre body shaming si bullying emotional.

Imagini incendiare

"Sunt bucuroasa că fac parte din super proiectul lui Vali Bărbulescu · Official Music  F.A.C.E, un proiect despre body shaming și bullying emoțional. Chiar daca am fost mereu sigura pe mine, mi-a luat mult timp să învăț ce înseamnă să fii femeie și încă mai învăț. Maturizarea precoce și intrarea în energia masculina m-a ținut mult timp departe de a înțelege ce înseamnă corpul femeii. 

Când am rămas gravida, vedeam cum corpul meu se modifica, dar nu știam de ce.  Am învățat totul singura, mi-am cumpărat cărți și mi-am promis că eu voi vorbi cu copiii mei deschis despre toate aceste lucruri.  Nu trebuie să ne rușinam de corpul nostru, chiar daca nu este perfect și nu trebuie să acceptam părerile celorlalți că fiind valorile noastre. Dar nici nu trebuie să ignoram faptul că un corp sănătos aduce beneficii atât din punct de vedere al sănătății, cât și al self esteem-ului", a scris Carmen Negoiță pe rețelele de socializare alături de câteva imagini cu ea nud.

Carmen Negoiță a fost căsătorită timp de 11 ani cu fostul acționar al clubului FC Dinamo București, Ionuț Negoiță,  iar din mariajul lor au rezultat doi copii, Ingrid și Harold. În 2010, însă, cei doi au divorțat.

Foto Facebook