Mihai Onilă a trecut printr-o grea încercare. Fostul membru al trupei Axxa și-a pierdut fetița în urmă cu 7 ani, iar tragedia i-a marcat viața.

Solistul a trecut printr-o adevărata dramă în urmă cu 7 ani, atunci când fetița lui, Ioana Emily, s-a stins din viață la doar 10 ani, din cauza unei forme rare de cancer. A primit devastat verdictul medicilor belgieni și nu a putut face nimic pentru a-și salva fetița. Pierderea fetiței a dus la o ruptură între el și soția lui, Adriana, iar cei doi au decis să divorțeze în vara anului 2020. Între timp, cântărețul s-a recăsătorit.

Și-a găsit alinare urmând calea spirituală

Acest eveniment nefericit l-a apropiat de Dumnezu și l-a făcut să-și dorească liniște. Mai apoi s-a specializat în Reiki, o tehnică japoneză de reducere a stresului, de relaxare şi de îmbunătăţire a calităţii vieţii prin utilizarea unor metode de accesare a energiei universale.

Se mută definitiv în România

Mihai Onilă lasă Belgia pentru țara natală, unde intenționează să-și deschidă, în curând, o clinică de terapii complementare.  Artistul s-a remarcat în ultimii ani ca vindecator: Eu am luat deja decizia de a mă întoarce definitv în țară! Vreau să-mi deschid o clinică de terapii complementare, sunt un videcător, cel mai tare! Vindec orice, dar de la suflet pornim întotdeauna! O să fie clinica mea, am 400 de diplome, patalamale la mână. Dar ce faci cu diplomele în ultimă instanță?! Faptele contează, în primul rând!.

Solistul trupei Axxa este specializat în Reiki, o tehnică japoneză de reducere a stresului, de relaxare şi de îmbunătăţire a calităţii vieţii prin utilizarea unor metode de accesare a energiei universale, care poate fi atrasă spre sine sau spre o altă persoană în scopuri benefice.

Mihai Onilă a devenit cunoscut în urma colaborării cu trupa AXXA, alături de Dinu Maxer, Sorin Raia şi de Adrian Filip și de fratele lui, Gabi Onilă. Ei au dat lovitura în anul 2000, cu piesa” Marea te cheamă la ea”, care i-a urcat în topurile muzicale.

Foto Facebook