Deși a ieșit la pensie, Cristian Țânțăreanu încă preferă să muncească. Excentricul milionar susține că doar așa se poate menține în formă.

Cu toate că s-a luptat cu cancerul de colon, acum afaceristul se simte mai bine ca niciodată: ”Eu mă simt foarte bine acum, în afară de cancerul ăla vechi, de care am scăpat, eu n-am mai nimic grav. A, că mai apar eu, pe la tv, și zic că nu mai prind Crăciunul și că-s pe moarte, să nu credeți tot! Sunt doar poante de-ale mele. În prezent, mai iau ceva pastile, pentru tensiune, dar și niște vitamine, iau, da, niște pilule, ce-mi dă nevastă-mea”.

Investiția ajunge cam la 25 de milioane de euro

Omul de afaceri construiește o locație pentru evenimente și merge zilnic pe șantier. Cristian Țânțăreanu lucrează zi de zi la ridicarea unui spațiu pentru evenimente, un complex de ballroom-uri a cărui construcție a început-o în 2020. „Unde credeți că sunt acum? Pe șantier, cu 100 de muncitori în jurul meu. Pe 16 aprilie, de ziua mea, s-ar putea să fac inaugurarea, pentru o sală, cu totul vor fi încă șapte săli.

Investiția ajunge cam la 25 de milioane de euro, dar nu am investit singur, suntem mai mulți prieteni. De acum trei ani, de când făceam structura, s-au scumpit toate, de atunci, fier betonul s-a scumpit de 2-3 ori, am băgat un ban, la început, iar acum e de 3 ori mai mult, prin urmare a crescut și valoarea clădirii”, a spus el. „Sunt toată ziua pe șantier. Dar, e de bine. Dacă stăteam acasă, în fotoliu, la televizor, mă apucau șalele, ceafa, acum eram un ramolit. Așa, pe aici, pe șantier, circul, și nu mai am dureri de genunchi sau de glezne. În plus, trebuie să muncim. Cine poate să suporte toate pensiile? O să ajungem să cerem pensie și doar după cinci ani de muncă”, a declarat omul de afaceri pentru playtech.ro.

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu

De-a lungul timpului afaceristul a strâns o avere de peste 50 de milioane de dolari. De la statul român primește lunar o pensie de peste 2.000 de lei. Tânțăreanu a mărturisit că nu încasează el pensia, ci ajută o nepoată u această sumă.

Foto Protv.ro