Invitatul emisiunii are o experiență de peste 20 de ani în Dreptul tehnologiei informațiilor și propritate intelectuală sau industrială fiind pasionat de orice domeniu care implică Dreptul, internetul și atitudinea civică.

În sfera de E-Commerce este cofondator TRUSTED.RO, marca de încredere pentru magazinele online și membru în juriul Galei Premiilor E-Commerce, unde evaluează magazinele online din perspectiva juridică.

Face parte din grupul restrâns de persoane care nu au un cont de Facebook, Instagram sau TikTok: Bogdan Manolea, co-founder TRUSTED.RO.

Andrei Radu, CEO&Founder GPeC: De ce ai ales să nu ai conturi pe diverse rețele de socializare? De ce nu Facebook, Instagram sau TikTok?

Bogdan Manolea, Co-Founder TRUSTED.RO: Pentru sănătatea mea, e mai bine fără. Motivația principală e legată de acțiune civică și de viața privată, pentru că, din perspectiva mea, încă de când s-a lansat, Facebook-ul este un instrument pentru încălcarea datelor personale și le folosește în mpduri cu care eu nu aș fi de acord. Ca atare, nu am un cont acolo. Conturi undercover au mai fost, dar niciunul cu numele meu, pentru că trebuie să înțelegi ce se întâmplă în lumea asta. Au fost multiple, ca toată lumea, 3-4 conturi.

Citește continuarea pe www.stirileprotv.ro!