După ce s-a despărțit de Marian Drăgulescu, Larisa, fosta lui soție, a avut câteva relații, iar la un moment dat chiar s-a recăsătorit. Însă în urmă cu doar câteva luni a divorțat și toată lumea credea că este singură.

Potrivit unei televiziuni mondene, Larisa Drăgulescu, nu este însă singură, ci are un nou iubit, pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni.

„Era normal să încep o nouă relație la un moment dat, pentru că sunt destul de tânără și nu am de ce să-mi doresc să rămân singură. Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, la o ieșire în oraș, nu a fost nimic deosebit. La început este totul perfect în orice relație. Trebuie să mai treacă timp și doar timpul va decide dacă, într-adevăr, ne vom înțelege bine sau nu. Eu stau mai mult la Reșița și, bineînțeles, el vine și stă cu mine la Reșița, pentru că eu am treabă aici. El este din București. Nu simt că este o relație la distanță, pentru că ne vedem foarte des, el vine des și stă cu mine la Reșița”, a spus Larisa Drăgulescu.