Timp de trei ani, între 2006 și 2009, Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa Drăgulescu, iar de atunci femeia a devenit cunoscută în toată țara.

Gimnastul și frumoasa lui fostă soție au împreună doi copii, pe Richard și pe Beatrice, iar în ciuda divorțului, Larisa Drăgulescu i-a păstrat numele sportivului și chiar a rămas în atenția presei.

Devenită vedetă pe site-urile pentru adulți, acolo unde postează conținut interzis minorilor, Larisa Drăgulescu a ajuns să câștige în ultimii ani, după cum spune chiar ea, peste 2 milioane de euro! Iar acest lucru se poate vedea și din achizițiile pe care le face: și-a cumpărat un bolid electric de lux și a investit în imobiliare.

„Activez pe o platformă pentru adulți, dar nu intru în live cu ei. Eu le fac filmulețe interzise minorilor și cam atât. Fac și poze. O fac din ianuarie 2021. Înainte lucram în cluburile de noapte din Germania, a venit pandemia și am decis să mă retrag”, spunea recent fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Ea a mai adăugat că lunar i-ar intra în conturi, din această meserie, aproximativ 50.000 de euro!

Zilele trecute, Larisa Drăgulescu și-a surprins fanii din mediul online și a postat pe Instagram imaginea de mai sus, care a adunat câteva mii de like-uri. „Niciodată nu postez fotografii din această poziție, așa că iată-mă”, a scris ea în dreptul pozei.

Și aceasta nu este singura surpriză pe care le-a făcut-o vedeta fanilor ei. În ultimele zile din luna ianuarie, Larisa Drăgulescu a fost special guest în videoclipul „Visele mele”, al artiștilor Fabio Niță și Gotti.