Ajunsă la aproape 27 de ani, vârstă pe care o împlinește în această vară, Larisa Iordache a fost o bună perioadă de timp singură.

Din câte se pare, fosta gimnastă, care în prezent este antrenoare, și-a regăsit fericirea în brațele unui bărbat, însă nu a spus cine este el. Chiar dacă a oferit detalii despre acesta, afirmând că face parte din lumea sportului, Larisa Iordache nu a dezvăluit care este numele lui.

Iată mai jos ce a spus Larisa Iordache într-un interviu pentru Ego:

„Sunt bine, sunt fericită, sunt liniștită. Este alături de mine, este exact ceea ce căutam. Este un om foarte bun, este un om pe placul meu. Îmi place că ne susținem reciproc și comunicăm foarte bine. Asta contează atât pentru mine, cât și pentru el. Ne este mult mai ușor să trecem prin viață, cred că asta ajută foarte mult într-o relație, trebuie să susții persoana de lângă tine, să o accepți așa cum este. Desigur, în momentul în care nu îți place ceva, să îi spui. Noi asta am discutat de la început și funcționează foarte bine. Răbdare, în primul rând. Sinceritate și susținere. Sunt trei calități pe care cred că fiecare om, bărbat sau femeie, ar trebui să le aibă. În momentul în care începi o relație, după o perioadă de timp în care ai fost singur, este clar că este destul de greu să te adaptezi la un stil de viață în doi. Mie mi-a fost foarte dificil, pentru că mi-a fost și foarte greu să îmi deschid sufletul. Pur și simplu trebuie găsești pe cineva care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile pe care vrei să le faci și să fie acolo când ai nevoie. Oricum, înțelegerea trebuie să existe. Nu ne ascundem, asta nu înțelege lumea. Chiar dacă nu am dat detalii și nu am spus cine este, nu ne ascundem absolut deloc, ne comportăm ca doi oameni normali. Mergem în locuri ca un cuplu, așa cum suntem. Mergem și mâncăm împreună, facem lucruri împreună, ne susținem, suntem unul lângă celălalt. Am discutat despre asta. În momentul în care vom vrea să postăm o poză împreună, va fi fi o poză postată de noi, cu siguranță. În momentul în care ești într-o relație și mai ales fiind persoană publică, toată lumea își dă cu părerea. Noi am încercat să o luăm ușor. I-am spus că este foarte important ca noi să simțim unul față de altul lucruri, să avem sentimente, iar, ulterior, când suntem pregătiți amândoi, desigur, nu doar eu, căci nu sunt doar eu într-o relație, atunci să fim bine și să ne asumăm, indiferent de părerea oamenilor. Este un bărbat dezinvolt, este un bărbat care își asumă alegerile și asta mi-a plăcut foarte tare la el. Nu îi pasă ce crede lumea și ce spune lumea, ci doar persoana iubită. Asta m-a încurajat pe mine, cumva. Mi-a dat speranță și curaj în acest sens. Da, este din sport și înțelege foarte bine presiunea publicului, înțelege foarte bine ce trecut am avut, înțelege foarte bine cum sunt eu acum. De asta zic că nu mă feresc de absolut nimic. Suntem exact ca doi oameni normali”