Considerată ca fiind una dintre cele mai sexy femei din Paraguay, Larissa Riquelme le-a facăut o promisiune fanilor Campionatului Mondial de Fotbal, chiar dacă naționala țării ei natale nu a fost prezentă în Qatar.

Model, actriță și prezentatoare TV, Larissa Riquelme a reușit să se facă remarcată la Campionatul Mondial de Fotbal din 2010, din Africa de Sud, acolo unde i-a susținut pe fotbaliștii din Paraguay. La acea vreme, ea atrăgea toate privirile datorită ținutelor pe care le purta în tribune.

Acum, vedeta din Paraguay se pare că ține cu Brazilia, iar dacă naționala condusă din teren de Neymar va reuși să câștige Campionatul Mondial din Qatar, Larissa Riquelme le-a promis fanilor că va poza goală complet.

„Dacă Brazilia va câștiga Mondialul, voi poza așa cum m-a adus Dumnezeu pe lume”, a spus Larissa Riquelme, potrivit jurnalișitilor spanioli de la Marca.

Brazilia și-a câștigat grupa de la Campionatul Mondial, terminând pe primul loc, în fața Elveției, Camereunului și Serbiei. În șaisprezecimi, naționala lui Neymar a învins Coreea de Sud, iar în sferturi va da piept cu naționala Croației.