Laurette Atindehou (38 de ani) și Magaye Gueye (32 de ani), fostul atacant al celor de la Dinamo București, nu mai formează un cuplu de anul trecut. Deși cei doi plănuiau să se căsătorească, după ce Magaye Gueye a cerut-o în căsătorie pe Laurette, până la urmă au decis să pună punct relației.

Laurette se mutase în Franța de dragul partenerului

Mulatra se mutase în Franța cu Magaye Gueye. Fotomodelul a ales să nu se mai întoarcă în România decât pentru proiectele pe care le mai are. Vedeta a anunțat că este mulțumită de viața pe care o duce acum, chiar dacă nu are un iubit. Fiica ei, Serena, merge deja la școală în Paris. „Serena este înscrisă la școală aici și este foarte bine!”, a spus fotomodelul într-un interviu pentru ciao.ro.

„Momentan locuiesc în Franța însă vin de câte ori este nevoie în România pentru anumite proiecte. Mă gândesc serios la mutarea mea în Paris, deoarece mi-am făcut prieteni, oamenii sunt fără interes. Mă regăsesc și mă simt minunat acolo. Avem un frumos apartament în care locuim și suntem foarte fericite, eu și fiica mea. Anul acesta voi avea un proiect TV, lucru care face ca eu să mai stau o perioadă în România urmând apoi să plec din nou, pentru a urma cursurile unei școli de masaj și înfrumusețare corporală în Paris”.

Laurette Atindehou are mari planuri profesionale: Îmi doresc să fac muzică, să înregistrez piese noi și clipuri video noi, proiecte TV noi, poate anul acesta o să am și câteva proiecte în Franța.

Infidelitatea, motivul despărțirii

Fotomodelul a mărturisit că a avut planuri de căsătorie cu fotbalistul Magaye Gueye, însă acestea nu s-au concretizat. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni.

Magaye Gueye i-ar fi fost infidel lui Laurette, iar de aici s-ar fi ajuns la despărțire. Fotomodelul a oferit câteva explicații pe acest subiect, însă nu a dorit să intre foarte mult în detalii.

”Nu vreau să comentez prea multe despre relația mea. Fiecare cuplu trece din momente bune sau mai puțin bune. Dacă există înțelegere, comunicare și respect se trece peste anumite neînțelegeri. În ultimii ani este foarte greu să menții o relație. Tentațiile sunt din toate părțile și este foarte greu. În zilele în care trăim este foarte greu să îți găsești pe cineva cu aceleași obiective și planuri de viitor”, a spus Laurette.

Foto Facebook